Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Vajon tényleg kinyithatunk március 22-én?

ShopRenter
2019. 11. 11. 11:00:50
Vajon tényleg kinyithatunk március 22-én?

Ha van, aki vállalkozik a nyitás dátumának megjósolására, attól kérjük el a következő heti lottószámokat is – mondta Orbán Viktor

Ez a kérdés jogosan foglalkoztatja a szépségiparban dolgozókat. Sok más üzlethelyiség mellett, a fodrászatoknak A helyzet az, hogy a magyar kormány által elrendelt szigorítások mi

Az Index a tegnapi nap részletesen kifejtette, hogy még a magyar kormány sem tudja, hogy mikor lehet a nyitás. Minket, a szépségiparban dolgozókat még inkabb az foglalkoztat, hogy valóban kinyithatunk-e március 22-én.

Aláírást gyűjtenek

Közben vannak akik munkálkodnak és aláírás gyűjtésbe kezdtek. Céljuk az, hogy az Operatív Törzs javaslatot tegyen a magyar kormány számára a szépségipari szolgáltatást végző üzletek kinyitására.

,,A szépségiparban dolgozók döntő többsége KATA-s vállalkozói formában végzi a tevékenységét, így mi nem vagyunk jogosultak a bértámogatásra. Ha mi bezárunk, egészen egyszerűen nincsen bevételünk, kiadásunk viszont ugyanúgy van. A családjainkat is el kell tartani, számos esetben előfordul, hogy egy házasságban mindkét fél a szépségiparban dolgozik, de bármelyik családfenntartó féltől érkező bevétel kiesése jelentős veszteség egy családnak, a többgyermekeseknek, és a gyerekét-gyerekeit egyedülállóként nevelő szülőknek egyaránt."

Tartalomhoz tartozó címkék: lorem ipsum